Winter is coming, handschoengedachten

Genietend van de zon op de bruine herfsttakken welke nog bevroren waren, fietsend met de kou op m’n gezicht. Wat een prachtige ochtend om door de landerijen te fietsen..bevoorrecht, net als vele anderen. Wat kan de wereld prachtig zijn. Ik ademde met grote opluchting een lucht helderheid in.

Mijn handen werden uiteraard steeds kouder, en ik dacht aan allerlei soorten handschoenen. Wie koopt welke handschoen?; voor de 1 geldt dat ze meer praktisch moeten zijn, maar voor mijn dochter moeten ze roze zijn, en anderen hebben ze niet eens aan…en zijn vingerhandschoenen nu minder warm dan wanten? ja..
Nagoed toen ik bijna op mn werk was dacht ik: koffie….handen lekker opwarmen aan een warme mok.

Welke handschoenen dragen jullie? en ook in kleur?
Onderstaand beeld zo wel wat van die gedachten …………..

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkt ze binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om allerlei dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online:
Winter is coming, handschoengedachten
5 (100%) 1 vote


Copyrights © Jes4Jes.nl | WordPress Website door Falcon Automatisering
Naar Boven