Bloem op je Schoen!

BLOEM OP JE SCHOEN!

12243418_931287990297872_6962842475043476470_n


Nee mijn dochter hoef ik niet te vertellen wat ze aantrekt. Ze verzint van alles bij elkaar. En wat geniet ik van die vrije creatieve geest. Alles kan! Als het maar mooi is en past. Dat voelt zij ook echt zo. Ze is niet bezig met de mode maar met kleuren die zij mooi vindt en diademen bloemen en fleurige dessins. Er komen pyamabroeken als leggings tevoorschijn, bloemenschortjes over de rest van de kleding naar school welke onze oma s aanhadden. Roze roze en ……ja roze.
Roze is een zachte kleur, welke prachtig is voor de ontwikkeling in zorgzaamheid van deze kleine vrouwtjes.
Vind ik het mooi?! Ja, het past bij haar; haar creaties, haar eigen ik.

Waarom blog ik dit?
Ik denk aan het meisje in onszelf, wat elke vrouw heeft. De 1 kent het beter dan de ander. Nu zijn we volwassen vrouwen en kleden ons naar onze leeftijd. Onze stijl in wat we mooi vinden zit in onze persoonlijkheid geboren, en soms verandert deze stijl met processen in het leven mee en verandert onze persoonlijke stijl weer. Niets boeiender dan dat!
Ik wens elke vrouw dat ze dicht bij haar eigen stijl mag blijven omdat deze zo ontzettend uniek is.

Jes4Jes!

 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: