Ervaring van een klant

Marjan V. over Kleuradvies bij Jes4Jes!

 
Ik werd op een hele persoonlijke manier geholpen en voelde me meteen op mijn gemak. Ebrina verstaat de kunst om je heel bijzonder te laten voelen. Naar Jes4Jes gaan is qualitytime voor jezelf!
 
Na het kleurenadvies, kreeg ik een kaart mee naar huis, deze gebruik ik bij het winkelen. De goede kleur vinden wat bij mijn huid en bij mijn haar past is nu super makkelijk. Het geeft een enorme kick, want ik krijg veel complimenten. Zelfs mijn vriend (die eerst wat sceptisch was) is enthousiast. 
Kortom, ik adviseer iedereen om eens bij Jes4Jes langs te gaan!
 
 

 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online:

Copyrights © Jes4Jes.nl | WordPress Website door Falcon Media
Naar Boven