Hoe combineer je Folklore dessins in jouw stijl?

Hoe combineer je Folklore stoffen?

Voor de klassieke types:  “lopend door de stad, in een Café met jouw kopje koffie”
Jij draagt het volgende: gebruik 1 folklore/etnisch element en houd de rest rustig en classy! Je sieraden mag je verfijnd houden. Zo oogt het bij jou nog steeds chique. Maak gebruik van kwalitatieve stoffen. Mooie belijning in de kledingstukken is voor jou van belang. Less is more!

Voor de exotische types: “onder het genot van je cocktail”
Jij laat je kleding waaien en zwieren en geeft ondertussen wat van je vrouwelijkheid bloot. Je houdt ervan om gezien te worden en uit te pakken met deze oase aan prints en dessins. Doe mooie sieraden in dezelfde etnische stijl om. En..een mooie hoofddoek in print?

Voor de creatieve types: “alles mag en niets hoeft”
Alle stoffen en soorten folklore kleding mogen door elkaar gemixt worden, en omdat jij dit van nature kan zijn hier geen regels voor. Zorg er wel voor dat het grote geheel één geheel vormt, …maar dit kun jij als geen ander!

Voor de natuurlijke types: “keep it simple”
Jij combineert bijvoorbeeld een jurkje in printstof met een vestje, in wol, katoen of linnen. Het moet in ieder geval gemakkelijk zitten. Sieraden van natuurlijke materialen zijn een mooie aanwinst. 

Voor de romantische types: “bloemendroom”
Wanneer jij bloemendessins aandoet met een stukje folklore (liberty) erin voel jij je op en top vrouw! Stijlvol met een hang naar het gracieuze. Stippen. zijde, ruches en tule doen het goed. Mooi wanneer je een aansluitende top met wijde hals gebruikt en een a lijn rok voor het romantische effect.  Je kunt het zo romantisch maken als je wilt ♥

Wil je meer weten over je eigen persoonlijkheidsstijl en welke kleding hierin het beste bij je past?
Dan is een stijladvies wellicht iets voor jou! 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: