Online en Oranje


Oranje boven! Het is bijna weer zover; de avond voor Koningsdag, de Koningsnacht. (Een foto zonder make-up en wollig haar, ach in deze tijden went het al!) De kleur Mandarijn oranje stemt (bijna) iedereen blij en dat kunnen we best gebruiken in deze tijd. Zelf hou ik enorm van deze kleur, maar ik weet dat er ook velen zijn die er niet veel mee hebben. De tegenkant van Oranje is Blauw. Prachtige balans deze twee aan kleur. Wit vormt ook een mooie combinatie evenals Brons. Oranje is enthousiast, moedig en out of the box. Technisch gezien staat Oranje prachtig bij mensen met een warme ondertoon in haar, huid of ogen.

Vanavond aangepast wat ik morgen aan ga trekken. Een retro rok met oranje hakken. Voor degene die me kennen; ik ben dol op tweedehands en duurzaam, dus dat zijn deze kledingstukken ook. Deze bijzondere tijden hebben me nog extra bewust gemaakt dat het fijn en rust geeft om duurzaam te winkelen. Hoeveel hebben we nodig, en een blik op onze eigen kleding… we hebben zoveel… wat fijn en luxe is dat! Je kunt prachtige sets maken van wat je al hebt hangen in je kast (en nog beter met een goed advies 🙂 ) met misschien een paar extra aankopen. Momenteel heb ik geen klanten vanwege de 1,5 meter afstand. Ik mis mijn klanten enorm! Ze brengen zichzelf mee, kortom allemaal mooie vrouwen op hun eigen manier. Ik mis het om ze de schoonheid en eigenheid terug te geven die ze hebben. En ik mis de feedback nadien die ik krijg dat men zo blij mee is met de praktische adviezen en de gezelligheid…toch… ik heb vertrouwen (en dat is blauw aan kleur) dat ik nog veel vrouwen mag helpen in hun kleur en stijlkeuzes.

En nog even een plaatje, ik hou ervan.
Waar sta jij het beste mee? stip, streep, blokje of vloeiend dessin.


Ebrina, Jes4Jes!

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: