Kleuradvies uitgebreid
15 juli 2020
    

Hele leuke ochtend gehad, inzicht gekregen in dat ik echt meer mag knallen met kleuren! De extra sparkle!

Kleuradvies 3 personen
25 juni 2020
    

Nogmaals bedankt! We vonden het heel leuk en hebben gelijk onze kledingkasten uitgezocht en snapten nu een stuk beter waarom we bepaalde kleding nooit aan deden!
Groetjes!

Kleur en Stijladvies in één
23 juni 2020
    

Bedankt voor gistermorgen!  Ik ben dol op sober, met mooie belijningen, dat klopt. En op (ronde) belijning en bijzondere, subtiele details. Mijn hoofd is ook op hol geslagen met ideeën. Qua kleuren ben ik erg verrast en ga ermee experimenteren. Ik ben heel benieuwd naar het effect! Nogmaals dank, het was erg leuk!

Kleuradvies Ineke
21 juni 2020
    

Ik vond het een leuke, gezellige en leerzame ochtend! Nogmaals dank!

Kleur -en Stijladvies Nienke
14 juni 2020
    

Ik heb een fantastische ochtend gehad! Erg gezellig en een heel helder en duidelijk advies gekregen. Hier ga ik zeker mee aan de slag.

Stijladvies Tineke
1 februari 2020
    

Ik ben heel erg blij met mijn stijladvies. Het is echt een schat aan informatie voor mij. Bedankt! Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weet wat mijn stijl is en hoe ik dat kan aanpakken. Ik ga sowieso op zoek naar bloesjes met mooie details en een lage v. En naar zo'n donkerblauwe pantalon. Die ontbreken echt nog in mijn kledingkast. En dankzij jouw tips kan ik ook eens iets anders uitproberen (baret, plissérok, lange rok, a-lijn jurkjes, suède jasje). Ook heel erg bedankt voor de gezelligheid vandaag!

Kleuradvies moeder en 2 dochters
20 januari 2020
    

Ebrina is echt top: ze is vriendelijk, deskundig en geeft heel nauwkeurig kleuradvies met ook nog eens veel praktische tips voor het gebruiken van jouw kleuren in een outfit.  En daarnaast was de sfeer fantastisch. Een aanrader!

Tevreden klant geeft cadeaubon kleuradvies
6 januari 2020
    

Hallo Ebrina! Ik wil graag mijn moeder en zusje een kleuradvies cadeau doen. Ik heb het zelf een klein jaar geleden bij je gedaan en ben daar nog elke dag blij mee. En nu dus als cadeau! Groeten Kim

kleur en stijladvies in één
15 oktober 2019
    

11 Oktober bij Ebrina geweest voor een kleur -en stijladvies. Was heel bijzonder en wat is ze een gave vrouw met veel liefde en passie voor haar vak. Ze heeft tijd voor je en laat veel kleuren zien om tot een goed advies te komen. Dank Ebrina voor je advies, mijn zussen en ik hebben veel van je geleerd. Bedankt hiervoor ook namens mijn zussen. Groetjes Ria.

Kleurenworkshop 4 personen
6 oktober 2019
    

Wat een leuke en leerzame ochtend hebben we gehad! Ebrina helpt je met veel enthousiasme en passie om positief naar jezelf en je kleding te kijken. Ik heb veel meer zelfvertrouwen nu ik weet waarom bepaalde kleding bij me past of niet.

Kleuradvies all-in Nicole
8 september 2019
    

Ruim 10 jaar geleden heb ik een kleuradvies gedaan. Maar omdat ik natuurlijk ouder ben geworden, zag ik ook wel dat mijn huid en haarkleur aan het veranderden waren. Ik had behoeft aan een nieuw kleuradvies.Via internet kwam ik bij Ebrina terecht.Wat een prettig, respectvol en deskundig kleuradvies heb ik hier gekregen. Bovendien was de sfeer heel prettig. Echt een aanrader! Je loopt anders een kledingwinkel in, veel doelgerichter. En je komt met kleding terug, die qua kleur mooi bij je past. Nicole.

Kleurworkshop 4 personen
21 juni 2019
    

Vanochtend ben ik met mijn dochter, schoondochter en pleegdochter bij Jes4Jes geweest voor een kleurenanalyse. Wat was dat leuk! Ebrina begeleidde dit geweldig en we gingen alle vier met een persoonlijke kleurenkaart naar huis. Wat een warme vrouw en wat een kennis heeft ze. Ik raad haar iedereen aan!

Kleuradvies 3 personen voor moederdag
19 juni 2019
    

We hebben een ontzettend leuke ochtend gehad, het heeft ons echt enorm veel inspiratie en gespreksstof gegeven. Super leuk! Nogmaals dank! 

Kleuradvies all-in moeder en dochter
14 juni 2019
    

Toegegeven een kleuradvies leek me altijd overbodig, tot ik in mijn kledingkast keek en een allegaartje aantrof zonder ergens echt blij van te worden - dat deed me vertwijfelen. Tijd voor frisse wind: wat staat me in de basis qua kleuren nu wel en niet goed. Tijd dus voor een advies van Ebrina, het contact was vooraf en ook tijdens onze sessie heel prettig! Veel kleuren en kleurtinten blijken me te staan, dus nu kan ik weer met gerust hart op zoek naar kleding waar ik blij van wordt. Ebrina bedankt!

Kleur -en Stijladvies
14 mei 2019
    

Vandaag een super leuk kleur- en stijladvies gehad. Grappig dat de kleuren niet verrassend waren, maar een bevestiging dat ik intuïtief al de goede kleuren kies. Ontzettend fijn dat Ebrina niet alleen weet hoe het 'technisch' klopt maar ook op gevoel. en dat kleuren op die manier zoveel meer zijn dan pakpapier. Het versterkt echt je persoonlijkheid. Mooi om niet te hoeven veranderen, meer het mooiste accentueren.
Ik voelde me echt gezien en heel erg op mijn gemak. Dankjewel!

Kleuradvies 3 personen
4 mei 2019
    

We hebben het gisteren heel erg leuk gevonden, nu overwegen welke kleren mogen blijven en welke gekocht gaan worden!

Kleuradvies 2 personen
28 maart 2019
    

Nogmaals dank voor de hele leuke ochtend. We vonden de informele, gezellige sfeer én je kundige advies heel fijn!

Kleuradvies Heleen
20 maart 2019
    

Ik heb een superleuke afspraak voor een kleuradvies gehad. Vroeger koos ik 'blind' de juiste warme kleuren, maar vooral afgelopen winter werd ik erg ongelukkig van mijn kleding. Wat bleek: ik was inmiddels 'minder warm' geworden qua kleur en door het lichter worden van mijn haar pasten al die donkere kleuren niet (meer) bij mij. Heel fijn om ook echt te kunnen zien dat die koele(re) kleuren mij juist geweldig goed staan; ik was altijd bang dat ze mij erg flets zouden maken, maar het tegendeel is waar. Ik kan nu een beetje warm al prima combineren met koel. Het advies was tegelijkertijd ook een bevestiging van wat ik soms onbewust al aanvoelde: mijn zomergarderobe bleek namelijk al helemaal bij de advieskleuren te passen. In overleg heb ik van Ebrina nu, naast de analysekaart, ook een 'winterkaart' meegekregen, zodat ik beter kan kiezen wat ik komende winters aankan. Als ik dat een beetje mix met de lichtere en koelere kleuren uit de andere kaart krijg ik de geweldigste combinaties die ik zelf niet had kunnen verzinnen. Ook werd mij duidelijk welke kleur er echt in mijn garderobe ontbrak (lavendel!). Na het advies ben ik fijn stofjes gaan uitzoeken op de lappenbeurs en daar heb ik dankzij het advies echt andere, betere keuzes kunnen maken! Ook de dagen erna werkte het advies nog door. Zo snapte ik later eindelijk waarom ik afgelopen najaar persé weer mijn haar ging verven: de winterkleren gingen aan en het plaatje klopte daardoor niet meer. Dat gaan we volgend seizoen anders doen :-)Oftewel: kleuradvies doen is echt een aanrader! Het scheelt je mogelijk bakken met geld aan miskopen, hahaha.

Kleuradvies Lisette van Zwieten
8 maart 2019
    

De kleurenanalyse was een feestje. De passie en enthousiasme spatten van Ebrina af en ze zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. Deze warme persoonlijkheid kijkt niet alleen technisch naar welke kleuren jou het beste staan. Ebrina neemt jouw persoonlijkheid, uitstraling en stijl mee in het proces om jou zo passend mogelijk te adviseren. Ze ziet je en ik ging daardoor vrolijk met een enorm waardevol advies naar huis! 

Kleuradvies Karin, moeder en zus
8 maart 2019
    

Vandaag een hele ontspannen ochtend gehad bij Ebrina. We hebben veel gelachen en mede daardoor ontstond er een ongedwongen, relaxte sfeer. We hebben alle 3 goed advies gekregen! Wat we vooral fijn vonden is dat Ebrina verder kijkt dan de standaard hokjes (bijvoorbeeld seizoenen), ze adviseert wat bij jou past op meerdere vlakken. Daarnaast kan ze uitleggen en toelichten waarom kleuren een bepaald effect hebben, heel leuk. Nogmaals bedankt Ebrina!

Kleur en Stijl Mirjam
29 juli 2018
    

Wat mij  enorm heeft geholpen is advies van Ebrina! Dit is een cadeautje en een life-time investment. Zelden heb ik het gevoel de plank qua stijl en occasion nog mis te slaan. Echt een aanrader!

Kleuradvies Irinne
2 juli 2018
    

Ik vind dat je kleuradvies mij helpt! Nu maak ik betere keuzes en koop ik gerichter. Iets minder mode-gevoelige items en altijd in de juiste kleur! Kun je eindeloos blijven dragen.

Workshop Kleur – Claudia
13 december 2017
    
Hartelijk bedankt voor de analyse van vandaag! We vonden het echt super leuk 🙂
We hebben thuis de mannen laten raden wie welke collage had gemaakt, dat was erg lachen!
Janneke en haar moeder volgen een kleuradvies
13 december 2017
    

Wat was het leuk, leerzaam en gezellig bij jou! Mijn moeder heeft nog een leuke blouse gekocht. In de kleuren van de kaart, helemaal blij! Nogmaals bedankt voor de heerlijke ochtend bij jou!

Sietske
13 december 2017
    
Bedankt voor ons kleurenadvies van gisterochtend, mijn moeder vond het ook heel leuk en hield thuis gelijk d’r kleurenkaart voor d’r kledingkast om te zien wat sowieso goed past! En bedankt nog voor je brillen-tip!
Kleuradvies Betty en haar dochter
13 december 2017
    

We kijken met genoegen terug op ons bezoek !

Kleuradvies 2 zussen
15 maart 2017
    

Ebrina neemt de persoonlijkheid mee in het advies. Moedigt aan lef te hebben en jezelf op je mooist uit te laten komen. Veel kennis, kan goed uitleggen. Straalt plezier in het vak uit, neemt het serieus, maar relativeert soms ook. Een gezellige avond!

Uitgebreid advies – Jelena
6 februari 2017
    

Vorige week had ik een uitgebreid kleuradvies! Ebrina was heel goed. Zij weet wat zij doet. Tijdens de sessie heeft zij alle antwoorden beantwoord en heel veel tips gegeven! Bedankt!

Marja over kleuradvies
7 juni 2016
    

Ik ben blij met de adviezen. Verder voelde ik me erg op mijn gemak, en ging ik met een goed gevoel naar huis.

Christel over het uitgebreide kleuradvies
7 juni 2016
    

Als ik voor de kledingkast sta ben ik blij met de goede analyse van Ebrina! Ik weet nu in welke volgorde ik de kleuren het best draag en welke make-up, sieraden het mooist staan. Een zelfvertrouwen boost! Een advies van Ebrina is ook heel gezellig, echt kado voor jezelf(maar ook leuk om te geven).

Anne over workshop kleuradvies bij haar thuis
24 december 2015
    
We hebben een heerlijke dag gehad. En wat een leuke foto's zijn het geworden! Wij vonden het erg leuk. Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en het advies. Ik zal je bedrijf zeker bij anderen aanraden!

 

Kleurcadeau van Jaymie aan haar moeder
24 december 2015
    

Het advies was professioneel en zeer persoonlijk. We voelden ons erg welkom. Mijn moeder was blij met het kleuradvies,  en dat er gekeken werd naar wat bij haar past als persoon, welke kleuren zij mooi vond of juist niet. We hebben nog kunnen winkelen en merkten meteen dat de kleurenpas heel makkelijk en handig is om te gebruiken!

 

Petra over het uitgebreide kleuradvies
24 december 2015
    

Ik heb woensdag erg genoten; van de warme ontvangst, je creativiteit, je aandacht en de adviezen. Ik  merk ook dat het me op nieuwe ideeen en combinaties brengt... Dankjewel! 🙂

Nieke krijgt kleuradvies voor haar verjaardag
24 december 2015
    

Gisteren met Nieke geweest, als cadeautje voor haar verjaardag. We hebben zo'n leuke avond gehad! Ebrina wist er een heerlijk verwenavondje voor Nieke van te maken. Ze heeft veel bruikbare adviezen gekregen. Echt een aanrader voor dochters (en moeders)

Linda volgt workshop kleuradvies met 3 vrouwen
4 november 2015
    

Heel bijzonder dat we het kleuradvies beter bij elkaar konden zien dan bij onszelf!
Ebrina is gastvrij en we voelden ons gelijk op ons gemak. Kleuradvies van goede kwaliteit. De uitleg-kaarten vonden we prettig. Ik ga mijn kapster nu vragen of zij het wil verven in een kleur welke goed bij mijn gezicht past!

Hanneke; uitgebreid persoonlijk kleuradvies
4 november 2015
    
Ik heb genoten van deze middag. Er ging voor mij een wereld open... nu weet ik welke kleuren het goed doen bij mij.
Ebrina haar persoonlijkheid straalt rust uit, zo ook de locatie. De uitleg die ze gaf was duidelijk en verhelderend voor mij. Ik beveel anderen Jes4Jes zeker aan!
Bedankt voor deze fijne middag!
Riekje, Marieke, Anne & José
24 oktober 2015
    

jes4jesworkshop
Heel leuk passend advies gekregen, lekker ongedwongen! Leuk om te doen met moeder en dochter(s)

Cindy over Kleuradvies
7 juli 2015
    

Wauw wat een stuk gemakkelijker en fijner om te winkelen met mijn eigen persoonlijke kleurenkaart! Een kleuranalyse laten doen bij Ebrina heb ik niet alleen als zinvol ervaren, maar zeker ook als erg prettig en gezellig. Hartelijk dank hiervoor Ebrina.

Ria over kleuradvies met kleurenpaspoort
26 juni 2015
    

Ook ik heb een kleurenanalyse gehad bij Ebrina, zo waardevol, heerlijk gewinkeld met mijn kleurenpaspoort in de hand en dan is het zo leuk om de juiste kleuren uit te kiezen. Helemaal geslaagd met een vestje, shirt, een broek en schoenen! Bedankt Ebrina!

Hilde over de kleurenscan
14 mei 2015
    

Ik heb 15 jaar geleden een kleurenanalyse gehad, verrassend te merken dat er bij het ouder worden toch weer een heel ander kleurenpalet ontstaat, een echte eyeopener!!

Marjan over Kleuradvies bij Jes4Jes!
13 mei 2015
    

Ik werd op een hele persoonlijke manier geholpen en voelde me meteen op mijn gemak. Ebrina verstaat de kunst om je bijzonder te laten voelen. Naar Jes4Jes gaan is qualitytime voor jezelf! Na het kleurenadvies, kreeg ik een kaart mee naar huis, deze gebruik ik bij het winkelen. De goede kleur vinden wat bij mijn huid en bij mijn haar past is nu super makkelijk. Het geeft een enorme kick, want ik krijg veel complimenten. Zelfs mijn vriend (die eerst wat sceptisch was) is enthousiast. 

Kortom, ik adviseer iedereen om eens bij Jes4Jes langs te gaan!