9 november 2023

Wat was het fijn om een kleuren en stijladvies te krijgen! Ebrina zorgt voor een leuke en fijne sfeer. Ze maakt het persoonlijk en sluit daardoor goed aan bij wie ik ben. Ze neemt me daarnaast mee in wat ze ziet, waardoor ik goed kan volgen wat wel en niet passend is. Leuk dat het zo op maat is, het heeft me enorm geholpen. Bedankt voor het superfijne advies!

9 juni 2023
Alle verwachtingen overtroffen!
De stijl- en kleuranalyse met Ebrina maakte me wegwijs en zelfverzekerder in mijn stijl.
Ze nam de tijd en legde alles rustig uit. Leerzaam, nuttig én leuk.
Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf om de 10 jaar moeten gunnen!
Ik kijk ernaar uit m'n garderobe te upgraden.
Ik heb er heel veel aan gehad Ebrina, thanks!
- Charlotte
9 juni 2023

Ik heb vandaag mijn gouden bril weer eens opgezet, met mijn nieuwe vestje. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn kleding én mijn bril. Heel leuk dit! Dankjewel!

9 juni 2023

'Met mijn 2 zussen en moeder een kleuranalyse gehad bij Ebrina. Ik stond versteld wat er met kleur te vertellen is. Ik weet nu wat mij mooier staat, en kan gericht shoppen. Ebrina is persoonlijk en warm, met veel passie voor haar vak. Een hele fijne ochtend gehad!

28 april 2023

Hi Ebrina,
Dank voor de leuke en inspirerende ochtend!
Blij met de diversiteit bij ons drieën en dat álles mooi is als het maar bij de juiste persoon zit.
Waardevol om met z’n drieën te doen. Ook leuk om te shoppen met de pcc. We hebben allemaal iets leuks gekocht wat we normaal niet zo snel zouden uitkiezen, maar wat echt mooi staat, heel tof!
Groetjes Tjarda

28 april 2023

Beste Ebrina,
De collega's waren erg enthousiast over het verloop en begeleiden van deze dag! Bedankt!
Hartelijke groeten, Trajectum lvb

20 januari 2023

Heel erg bedankt voor de fijne sessie. Ik ben helemaal geïnspireerd wat betreft kleur, en ook wat je zei over verschillende stoffen mixen. Dat doe ik nu nog weinig en wil ik veel meer gaan doen.
De komende week maar eens tijd maken voor een flinke kastopruiming, en dan een fijne shopsessie!
Dankjewel voor je hulp!

24 oktober 2022

Na een paar kleuranalyses die net iets verschillend uitpakten ben ik bij Ebrina geweest omdat zij werkt met het 78 kleurensysteem. Een warme vrouw die vol passie met haar vak bezig is.
Zij is heel open en kijkt nog net even verder, door samen met je zowel naar je beste kleuren als naar je persoonlijkheid te kijken.
Dit is echt een heel fijn en duurzaam cadeau wat je jezelf kan geven.
"Bedankt voor je oprechte aandacht, Ebrina. Jij hebt de bevestiging gegeven dat ik mag spelen met kleuren en erop vertrouwen dat ik de voor mij op dat moment beste kleuren weet te pakken."

3 oktober 2022

We vonden het echt heel leuk, gezellig en leerzaam. Ebrina is een sympathieke persoonlijkheid, die met kunde en veel ervaring je zélf laat zien wat het beste bij je past.
We hebben een erg leuke ochtend gehad en het was zeker waardevol. Scheelt een hoop miskopen in de toekomst…
Groeten Frieda

25 augustus 2022

We hebben een hele prettige en nuttige kleur -en stijlanalyse gehad in een fijne sfeer. De bruikbare tips hebben we direct kunnen inzetten. Nogmaals dank!

5 juli 2022

Samen met mijn moeder en schoonmoeder een kleurenadvies gehad van Ebrina en wat vonden we het leuk! Heel interessant om te horen én te zien wat kleuren met je doen. Na het kleurenadvies durf ik met meer zelfvertrouwen kleding-kleur-keuzes te maken en loop ik andere kleuren nu gemakkelijk voorbij. Na het kleurenadvies zijn we Zwolle ingegaan met onze kleurenkaarten om het meteen in de praktijk te brengen, en konden we elkaar zelfs helpen met de kleuren. Wat een topdag!

30 juni 2022

Hartelijk dank nog voor het advies!
We hebben een leuke morgen gehad en zullen binnenkort de nieuwe kennis toepassen als we weer gaan winkelen.

10 mei 2022

Het kleuradvies bij Ebrina was een bijzondere, ontspannen en gezellige ervaring! Ik vond het fijnste dat ze niet alleen kijkt naar welke kleuren het meest halen uit je gezicht, maar ook passend bij je persoonlijkheid en stijl. Het overtreft zelfs mijn verwachtingen, meer dan tevreden!

11 april 2022

Ontzettend genoten en veel geleerd afgelopen maandagavond bij Ebrina. Een zeer charmante, prettige, warme omgeving en persoon. Ebrina heeft mij enorm op weg geholpen met goed kleur- en stijladvies. Zeer zeker de moeite waard!

1 februari 2022

Afgelopen zaterdag hebben wij een kleuradvies gehad bij jou. Mijn complimenten, het was een goede ervaring. Je bent bescheiden maar ook erg professioneel, je weet waar je het over hebt en dat voelt fijn. Nogmaals enorm bedankt we hebben er erg van genoten en veel geleerd over onszelf!

25 januari 2022

Het was een ontzettende leuke ochtend bij jou! We hebben enorm genoten en je advies was heel uitgebreid en verrassend! Wat kleur toch met mensen kan doen! Dit advies is een aanrader voor iedereen! En is als gezellige vriend[innen]/personeelsuitje een supercombinatie. Wat ook leuk is, je krijgt een kleurenkaartje mee wat handig in de portemonnee of in je telefoonhoesje past, zodat je met shoppen de kleuren bij de hand hebt! Hartelijk bedankt Ebrina!

26 november 2021

Kleur en Stijladvies in één:

Ik heb een enorm leuke en leerzame sessie kleur- en stijladvies bij Ebrina gehad. Ik weet nu beter waar ik op moet letten als ik kleding ga passen of kopen, waardoor het shoppen leuker is en ik minder miskopen doe. Ook tweedehands kleding kopen is zo een stuk beter te doen. Heel blij mee!

22 november 2021

Kleuradvies:

Wat was het fijn om je advies te krijgen. Een bevlogen vakvrouw. Heerlijk!

22 november 2021

Kleuradvies:

Ik vond het een leerzame en inspirerende ochtend. Boeiend om te kunnen zien wat de verschillende kleuren doen met je uitstraling. Ik zie mijn kleurenkaartje als een tooltje om verder zelf te gaan experimenteren. Dit gaat vast miskopen voorkomen :-). Ebrina vind ik kundig en enthousiast. Al met al een zeer geslaagde ervaring!

12 oktober 2021

Coaching Identiteit Kleding:

Het is alweer even geleden dat ik bij je was voor coaching. Ik wil je met dit berichtje gewoon even laten weten dat het me heel erg geholpen heeft om makkelijker keuzes te maken en mij lekkerder in mijn kleding te voelen. Zachtheid is mijn eerste ingang, wat fijn om daar in bevestigd te worden. Het brengt me rust in mijn hoofd Ebrina, nogmaals heel veel dank!
Lieve groet, Esther 

29 september 2021

Kleur en Stijl Mannen:

Ebrina heeft mij op een fijne en deskundige manier geholpen met het stijladvies. Hierdoor ben ik bewust geworden van de verschillende kleurencombinaties, materialen en stijlen. Dit geeft mij een geweldige richting om in de toekomst de juiste kleren te kiezen! Groeten Chris

22 september 2021

Wat geweldig dit, alleen kleuren scannen en soms was ik in een paar tellen de winkel alweer uit! Dit geeft een stuk minder prikkels. Ik heb een prachtig donkergroen shirt gevonden die weer past bij een blauw vestje.
Dankjewel voor de heerlijke uurtjes bij jou!! 
Liefs Joke

22 juni 2021

Ebrina ontving ons heel fijn, het voelde meteen vertrouwd. Ze liet ons veel zien en legde alles uit waardoor we de kleuren analyse goed begrepen. Het klopt. Ik heb inmiddels ook al geshopt aan de hand van de kleurenkaart. Heel blij mee! 

10 juni 2021

Ebrina is een warme, enthousiaste, ervaren consulent. Ze weet haar mensenkennis en intuïtie in te zetten tijdens het advies, wat een persoonlijke verdieping geeft. Ik kan deze manier van zelfzorg iedereen aanraden. Je leert over jezelf , weet daarna beter wat bij je past en waarmee je dus optimaal kan shinen! Ontzettend bedankt!

9 juni 2021

Bedankt voor de fijne ochtend en alle adviezen! We werden warm ontvangen en hebben hier veel aan gehad. Nu nog even de kleurkaarten leren gebruiken, maar dat gaat goed komen. 5 sterren mogen bij je review. Dankjewel Ebrina, veel succes met jouw werk!

9 juni 2021

Het is verrassend om te ervaren wat kleuren voor je kunnen doen en in elke levensfase anders kunnen zijn. Daar zit ontwikkeling in. Dat vonden we heel inspirerend. De kleuren halen je binnenste naar buiten en laten je stralen. Prachtig proces!! Veel dank voor je bezielende begeleiding, Ebrina!

9 juni 2021

Wat voel ik me een mooie vrouw vandaag! Na het advies fijn geshopt in mijn stijl en gelijk een exotische jurk aangeschaft. Je hebt me ontzettend geholpen met anders te kijken naar mezelf. En wat geeft dat een energie!

1 april 2021

Ik heb mijn kleuradvies bij Ebrina gedaan, absoluut een aanrader! Heel open en eerlijk en neemt alle tijd voor je, een zorgvuldig advies. Door middel van verschillende kleurdoeken ben ik gekomen tot mijn beste kleuren en ik zie dat deze me fantastisch staan. Nu ga ik mijn kast verder opruimen want ik volg de cursus "capsule wardrobe van laura en james". Helemaal happy mee!

25 maart 2021

Door het complete advies (in kleur, stijl en vormen) kreeg ik een andere kijk op mijn kledingkeuze waardoor ik echt mag shinen.

15 maart 2021


Hoi Ebrina,
Dank voor de inspirerende ochtend. Mooi hoe snel en compleet je de analyse voor je ziet ontstaan, nog bij het zitten voor de spiegel. Warm, persoonlijk, vakkundig inspirerend en holistisch advies!
Warme groet, Nelleke

15 maart 2021

'Wat een leuke ochtend heb ik gehad met Ebrina die mij een all-in kleuradvies gaf! Een kopje thee, gezellig kletsen en ondertussen echt het verschil zien welke kleuren wel wat voor je doen en welke niet. Een aanrader dus!’ Groetjes Loes

23 november 2020

Deze en vorige week kwam er bij de studenten Office en Management Assistants een kleurenstyliste. Zij ging samen met ons in een spiegel met verschillende sjaals kijken welke kleuren bij jou goed stonden en welke je beter niet kon aantrekken. Daarna ging ze met kaartjes langs je gezicht en koos ze een kaartje die bij je paste.
We hadden tussendoor leuke extra's. We mochten bijvoorbeeld onze eigen gemaakte moodboard laten zien en uit haar moodboards mochten we een paar kledingstylen kiezen. We mochten ook kleding meenemen en dan gaf ze advies, over hoe je het stoerder kan maken met bijvoorbeeld een jasje. Tussendoor mochten we een gekleurd hartje kiezen wat ons het meeste aansprak. Op de achterkant stonden eigenschappen die dan bij je zou kunnen passen. Het was erg verrassend om te zien dat vele hartjes bij de studenten pasten. 
We hebben hier veel bij mogen leren en lachen. We hebben veel geleerd over kleuren en kleren, kortom een geslaagde dag! We willen Ebrina graag bedanken voor deze leuke dag.

23 november 2020

Het was superleuk om de analyse bij je te doen! Wat ik leuk vond was dat je alle aandacht had en doorging tot het beste resultaat, we gaan nu lekker shoppen! Bedankt!

4 oktober 2020

Nogmaals bedankt voor de mooie dag!! We hebben er veel van opgestoken. Daarna hebben we gewoon heel Zwolle bekeken met onze kleurenkaarten 🙂 ! Groetjes Roos

19 september 2020
18 september 2020

Gisteren een kleur en style advies van Ebrina gehad. Ik liep wat vast met wat ik mooi vind en mij mooi zou staan. Hierdoor kocht ik geen kleding meer.
Door de enthousiasme en passie van Ebrina heb ik nu weer richting over wat bij mij past!  Gevoel dat ik door deze ervaring zeker mijn vrouwelijkheid en sprankel weer terug zal vinden.
Kan het iedereen aanraden om jezelf dit cadeau te doen, Ebrina weet echt waar ze over heeft.

7 september 2020

Hoi Ebrina,
Ik vond het een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Je neemt de tijd. Het kaartje gaat mij enorm helpen de juiste kleuren uit te zoeken. Ik verheug me nu al op de volgende keer winkelen!
Groetjes, Mariëlle

6 september 2020

Wij hebben een ongelofelijke leuke avond gehad! Een mooie ervaring en een prachtige herinnering, dank je wel! 

15 juli 2020

Hele leuke ochtend gehad, inzicht gekregen in dat ik echt meer mag knallen met kleuren! De extra sparkle!

25 juni 2020

Nogmaals bedankt! We vonden het heel leuk en hebben gelijk onze kledingkasten uitgezocht en snapten nu een stuk beter waarom we bepaalde kleding nooit aan deden!
Groetjes!

23 juni 2020

Bedankt voor gistermorgen!  Ik ben dol op sober, met mooie belijningen, dat klopt. En op (ronde) belijning en bijzondere, subtiele details. Mijn hoofd is ook op hol geslagen met ideeën. Qua kleuren ben ik erg verrast en ga ermee experimenteren. Ik ben heel benieuwd naar het effect! Nogmaals dank, het was erg leuk!

21 juni 2020

Ik vond het een leuke, gezellige en leerzame ochtend! Nogmaals dank!

14 juni 2020

Ik heb een fantastische ochtend gehad! Erg gezellig en een heel helder en duidelijk advies gekregen. Hier ga ik zeker mee aan de slag.

1 februari 2020

Ik ben heel erg blij met mijn stijladvies. Het is echt een schat aan informatie voor mij. Bedankt! Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weet wat mijn stijl is en hoe ik dat kan aanpakken. Ik ga sowieso op zoek naar bloesjes met mooie details en een lage v. En naar zo'n donkerblauwe pantalon. Die ontbreken echt nog in mijn kledingkast. En dankzij jouw tips kan ik ook eens iets anders uitproberen (baret, plissérok, lange rok, a-lijn jurkjes, suède jasje). Ook heel erg bedankt voor de gezelligheid vandaag!

20 januari 2020

Ebrina is echt top: ze is vriendelijk, deskundig en geeft heel nauwkeurig kleuradvies met ook nog eens veel praktische tips voor het gebruiken van jouw kleuren in een outfit.  En daarnaast was de sfeer fantastisch. Een aanrader!

6 januari 2020

Hallo Ebrina! Ik wil graag mijn moeder en zusje een kleuradvies cadeau doen. Ik heb het zelf een klein jaar geleden bij je gedaan en ben daar nog elke dag blij mee. En nu dus als cadeau! Groeten Kim

15 oktober 2019

11 Oktober bij Ebrina geweest voor een kleur -en stijladvies. Was heel bijzonder en wat is ze een gave vrouw met veel liefde en passie voor haar vak. Ze heeft tijd voor je en laat veel kleuren zien om tot een goed advies te komen. Dank Ebrina voor je advies, mijn zussen en ik hebben veel van je geleerd. Bedankt hiervoor ook namens mijn zussen. Groetjes Ria.

6 oktober 2019

Wat een leuke en leerzame ochtend hebben we gehad! Ebrina helpt je met veel enthousiasme en passie om positief naar jezelf en je kleding te kijken. Ik heb veel meer zelfvertrouwen nu ik weet waarom bepaalde kleding bij me past of niet.

8 september 2019

Ruim 10 jaar geleden heb ik een kleuradvies gedaan. Maar omdat ik natuurlijk ouder ben geworden, zag ik ook wel dat mijn huid en haarkleur aan het veranderden waren. Ik had behoeft aan een nieuw kleuradvies.Via internet kwam ik bij Ebrina terecht.Wat een prettig, respectvol en deskundig kleuradvies heb ik hier gekregen. Bovendien was de sfeer heel prettig. Echt een aanrader! Je loopt anders een kledingwinkel in, veel doelgerichter. En je komt met kleding terug, die qua kleur mooi bij je past. Nicole.

21 juni 2019

Vanochtend ben ik met mijn dochter, schoondochter en pleegdochter bij Jes4Jes geweest voor een kleurenanalyse. Wat was dat leuk! Ebrina begeleidde dit geweldig en we gingen alle vier met een persoonlijke kleurenkaart naar huis. Wat een warme vrouw en wat een kennis heeft ze. Ik raad haar iedereen aan!

19 juni 2019

We hebben een ontzettend leuke ochtend gehad, het heeft ons echt enorm veel inspiratie en gespreksstof gegeven. Super leuk! Nogmaals dank! 

14 juni 2019

Toegegeven een kleuradvies leek me altijd overbodig, tot ik in mijn kledingkast keek en een allegaartje aantrof zonder ergens echt blij van te worden - dat deed me vertwijfelen. Tijd voor frisse wind: wat staat me in de basis qua kleuren nu wel en niet goed. Tijd dus voor een advies van Ebrina, het contact was vooraf en ook tijdens onze sessie heel prettig! Veel kleuren en kleurtinten blijken me te staan, dus nu kan ik weer met gerust hart op zoek naar kleding waar ik blij van wordt. Ebrina bedankt!

14 mei 2019

Vandaag een super leuk kleur- en stijladvies gehad. Grappig dat de kleuren niet verrassend waren, maar een bevestiging dat ik intuïtief al de goede kleuren kies. Ontzettend fijn dat Ebrina niet alleen weet hoe het 'technisch' klopt maar ook op gevoel. en dat kleuren op die manier zoveel meer zijn dan pakpapier. Het versterkt echt je persoonlijkheid. Mooi om niet te hoeven veranderen, meer het mooiste accentueren.
Ik voelde me echt gezien en heel erg op mijn gemak. Dankjewel!

4 mei 2019

We hebben het gisteren heel erg leuk gevonden, nu overwegen welke kleren mogen blijven en welke gekocht gaan worden!

28 maart 2019

Nogmaals dank voor de hele leuke ochtend. We vonden de informele, gezellige sfeer én je kundige advies heel fijn!

20 maart 2019

Ik heb een superleuke afspraak voor een kleuradvies gehad. Vroeger koos ik 'blind' de juiste warme kleuren, maar vooral afgelopen winter werd ik erg ongelukkig van mijn kleding. Wat bleek: ik was inmiddels 'minder warm' geworden qua kleur en door het lichter worden van mijn haar pasten al die donkere kleuren niet (meer) bij mij. Heel fijn om ook echt te kunnen zien dat die koele(re) kleuren mij juist geweldig goed staan; ik was altijd bang dat ze mij erg flets zouden maken, maar het tegendeel is waar. Ik kan nu een beetje warm al prima combineren met koel. Het advies was tegelijkertijd ook een bevestiging van wat ik soms onbewust al aanvoelde: mijn zomergarderobe bleek namelijk al helemaal bij de advieskleuren te passen. In overleg heb ik van Ebrina nu, naast de analysekaart, ook een 'winterkaart' meegekregen, zodat ik beter kan kiezen wat ik komende winters aankan. Als ik dat een beetje mix met de lichtere en koelere kleuren uit de andere kaart krijg ik de geweldigste combinaties die ik zelf niet had kunnen verzinnen. Ook werd mij duidelijk welke kleur er echt in mijn garderobe ontbrak (lavendel!). Na het advies ben ik fijn stofjes gaan uitzoeken op de lappenbeurs en daar heb ik dankzij het advies echt andere, betere keuzes kunnen maken! Ook de dagen erna werkte het advies nog door. Zo snapte ik later eindelijk waarom ik afgelopen najaar persé weer mijn haar ging verven: de winterkleren gingen aan en het plaatje klopte daardoor niet meer. Dat gaan we volgend seizoen anders doen :-)Oftewel: kleuradvies doen is echt een aanrader! Het scheelt je mogelijk bakken met geld aan miskopen, hahaha.

8 maart 2019

De kleurenanalyse was een feestje. De passie en enthousiasme spatten van Ebrina af en ze zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. Deze warme persoonlijkheid kijkt niet alleen technisch naar welke kleuren jou het beste staan. Ebrina neemt jouw persoonlijkheid, uitstraling en stijl mee in het proces om jou zo passend mogelijk te adviseren. Ze ziet je en ik ging daardoor vrolijk met een enorm waardevol advies naar huis! 

8 maart 2019

Vandaag een hele ontspannen ochtend gehad bij Ebrina. We hebben veel gelachen en mede daardoor ontstond er een ongedwongen, relaxte sfeer. We hebben alle 3 goed advies gekregen! Wat we vooral fijn vonden is dat Ebrina verder kijkt dan de standaard hokjes (bijvoorbeeld seizoenen), ze adviseert wat bij jou past op meerdere vlakken. Daarnaast kan ze uitleggen en toelichten waarom kleuren een bepaald effect hebben, heel leuk. Nogmaals bedankt Ebrina!

29 juli 2018

Wat mij  enorm heeft geholpen is advies van Ebrina! Dit is een cadeautje en een life-time investment. Zelden heb ik het gevoel de plank qua stijl en occasion nog mis te slaan. Echt een aanrader!

2 juli 2018

Ik vind dat je kleuradvies mij helpt! Nu maak ik betere keuzes en koop ik gerichter. Iets minder mode-gevoelige items en altijd in de juiste kleur! Kun je eindeloos blijven dragen.

13 december 2017
Hartelijk bedankt voor de analyse van vandaag! We vonden het echt super leuk 🙂
We hebben thuis de mannen laten raden wie welke collage had gemaakt, dat was erg lachen!
13 december 2017

Wat was het leuk, leerzaam en gezellig bij jou! Mijn moeder heeft nog een leuke blouse gekocht. In de kleuren van de kaart, helemaal blij! Nogmaals bedankt voor de heerlijke ochtend bij jou!

13 december 2017
Bedankt voor ons kleurenadvies van gisterochtend, mijn moeder vond het ook heel leuk en hield thuis gelijk d’r kleurenkaart voor d’r kledingkast om te zien wat sowieso goed past! En bedankt nog voor je brillen-tip!
13 december 2017

We kijken met genoegen terug op ons bezoek !

15 maart 2017

Ebrina neemt de persoonlijkheid mee in het advies. Moedigt aan lef te hebben en jezelf op je mooist uit te laten komen. Veel kennis, kan goed uitleggen. Straalt plezier in het vak uit, neemt het serieus, maar relativeert soms ook. Een gezellige avond!

6 februari 2017

Vorige week had ik een uitgebreid kleuradvies! Ebrina was heel goed. Zij weet wat zij doet. Tijdens de sessie heeft zij alle antwoorden beantwoord en heel veel tips gegeven! Bedankt!

7 juni 2016

Ik ben blij met de adviezen. Verder voelde ik me erg op mijn gemak, en ging ik met een goed gevoel naar huis.

7 juni 2016

Als ik voor de kledingkast sta ben ik blij met de goede analyse van Ebrina! Ik weet nu in welke volgorde ik de kleuren het best draag en welke make-up, sieraden het mooist staan. Een zelfvertrouwen boost! Een advies van Ebrina is ook heel gezellig, echt kado voor jezelf(maar ook leuk om te geven).

24 december 2015
We hebben een heerlijke dag gehad. En wat een leuke foto's zijn het geworden! Wij vonden het erg leuk. Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en het advies. Ik zal je bedrijf zeker bij anderen aanraden!

 

24 december 2015

Het advies was professioneel en zeer persoonlijk. We voelden ons erg welkom. Mijn moeder was blij met het kleuradvies,  en dat er gekeken werd naar wat bij haar past als persoon, welke kleuren zij mooi vond of juist niet. We hebben nog kunnen winkelen en merkten meteen dat de kleurenpas heel makkelijk en handig is om te gebruiken!

 

24 december 2015

Ik heb woensdag erg genoten; van de warme ontvangst, je creativiteit, je aandacht en de adviezen. Ik  merk ook dat het me op nieuwe ideeen en combinaties brengt... Dankjewel! 🙂

24 december 2015

Gisteren met Nieke geweest, als cadeautje voor haar verjaardag. We hebben zo'n leuke avond gehad! Ebrina wist er een heerlijk verwenavondje voor Nieke van te maken. Ze heeft veel bruikbare adviezen gekregen. Echt een aanrader voor dochters (en moeders)

4 november 2015

Heel bijzonder dat we het kleuradvies beter bij elkaar konden zien dan bij onszelf!
Ebrina is gastvrij en we voelden ons gelijk op ons gemak. Kleuradvies van goede kwaliteit. De uitleg-kaarten vonden we prettig. Ik ga mijn kapster nu vragen of zij het wil verven in een kleur welke goed bij mijn gezicht past!

4 november 2015
Ik heb genoten van deze middag. Er ging voor mij een wereld open... nu weet ik welke kleuren het goed doen bij mij.
Ebrina haar persoonlijkheid straalt rust uit, zo ook de locatie. De uitleg die ze gaf was duidelijk en verhelderend voor mij. Ik beveel anderen Jes4Jes zeker aan!
Bedankt voor deze fijne middag!
24 oktober 2015

jes4jesworkshop
Heel leuk passend advies gekregen, lekker ongedwongen! Leuk om te doen met moeder en dochter(s)

7 juli 2015

Wauw wat een stuk gemakkelijker en fijner om te winkelen met mijn eigen persoonlijke kleurenkaart! Een kleuranalyse laten doen bij Ebrina heb ik niet alleen als zinvol ervaren, maar zeker ook als erg prettig en gezellig. Hartelijk dank hiervoor Ebrina.

26 juni 2015

Ook ik heb een kleurenanalyse gehad bij Ebrina, zo waardevol, heerlijk gewinkeld met mijn kleurenpaspoort in de hand en dan is het zo leuk om de juiste kleuren uit te kiezen. Helemaal geslaagd met een vestje, shirt, een broek en schoenen! Bedankt Ebrina!

14 mei 2015
    

Ik heb 15 jaar geleden een kleurenanalyse gehad, verrassend te merken dat er bij het ouder worden toch weer een heel ander kleurenpalet ontstaat, een echte eyeopener!!

13 mei 2015
    

Ik werd op een hele persoonlijke manier geholpen en voelde me meteen op mijn gemak. Ebrina verstaat de kunst om je bijzonder te laten voelen. Naar Jes4Jes gaan is qualitytime voor jezelf! Na het kleurenadvies, kreeg ik een kaart mee naar huis, deze gebruik ik bij het winkelen. De goede kleur vinden wat bij mijn huid en bij mijn haar past is nu super makkelijk. Het geeft een enorme kick, want ik krijg veel complimenten. Zelfs mijn vriend (die eerst wat sceptisch was) is enthousiast. 

Kortom, ik adviseer iedereen om eens bij Jes4Jes langs te gaan!