Kleurenanalyse bij Alienke. Zij wilde weten welke kleuren nu écht mooi bij haar staan. Het effect van de kleuren op het gezicht zijn op de foto’s wat minder te zien dan in het echt.

 

Koel                                                    Warm
??????????????????????
??????????????????????

Alienke kan Koele en Warme kleuren goed hebben. Er is vrijwel geen verschil te zien.

 

Helder                                              Gedempt
????????????????????????????????????????????

Alienke kan beter Heldere kleuren hebben. Gedempte kleuren maken wat vaal. De Heldere kleuren maken haar gezicht open, pittig en fris.

 

Diep                                           Licht
????????????????????????????????????????????

De Donkere kleuren maken haar wat ouder en bleker. De Lichte kleuren staan haar schitterend! Ze krijgt er een mooie roze kleur van en het maakt haar gezicht zacht. 

 

Personal Color Card
??????????????????????

Uit de kleurenanalyse is duidelijk geworden dat Alienke goed staat met lichte en heldere kleuren! Deze Kleurenkaart matched bij de kleurtonen van haar huid, haar en ogen.

 

 

 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest