Inspireer elkaar

Herken je de aanklacht dat als je een foto of reactie van jezelf plaatst op social media en denkt wat zullen anderen denken? Of op straat loopt in iets anders dan de gemiddelde mens? En invult: “Goh die doet maar” Gevolg: Onzekerheid. Of andersom; onzeker worden van de ander zijn zijn? “Oh ik kan dat nooit”. o.i.d.

Ik heb dat soms wel. Het is oude pijn. Maar toch wil ik elke keer terug naar mijn echte intentie. Enkel ikzelf weet wanneer deze uit een zuiver hart komt. En me niet laten weerhouden maar er doorheen blijven gaan. Mijn passie: nieuwe kansen en Inspireren!! En delen wat ik meemaak elke dag want ik hou van de schoonheid van het leven. In mensen en natuur.

Daarom wil ik onder andere anderen ook uitnodigen zichzelf te tonen. Je bent het waard, echt. En elkaar complimenten geven in wat we bij elkaar zien is bemoedigend en kan nooit genoeg. Het kan je zo bevestigingen in je zijn. Soms is het net dat ene zetje. Merk ik geregeld in een advies. Gisteren nog over een vrouw welke eindelijk haar romantische kant durfde te gaan vertalen in kleding. Eerder schaamde zij zichzelf hiervoor, maar ze was het gewoon!! Omarm je eigenheid. We willen teveel hetzelfde zijn. Soms in de familie waar je woont of het dorp wat dat verwacht.

Ook ik heb hierin mijn verdere weg te gaan. En w.s. één die nooit eindigen zal. Hoe fijn eigenlijk.
Zelf heb ik vele inspirators en leermeesters(essen) gehad en nog steeds zoek ik nieuwe input. En ik zeg het hen ook. Dat ze me inspireren.
Mensen denken vaak aan beroemdheden toch zitten ze vaak dichterbij dan je denkt. Ik heb van kleins af aan veel gehad aan mijn voorbeelden. En heb ze hiervoor bedankt. Soms jaaaaren later pas. Zoals mijn vioollerares die me muzikaal en mentaal coachte en ook voordeed hoe je rechtop stond vol zelfvertrouwen. Mijn ouders heb ik geregeld bedankt voor hun geloof in mij en zien van kansen in het leven. Ze pakken. En hun creativiteit van creëren.
Van iemand anders heb ik veel wijsheid verkregen op spiritueel vlak, daarna veelal uit allerlei boeken ook. Geleerd over tuinen aanleggen. Van mijn oma haar naai kunsten en stoffen/kleding combineren, van mijn schoonmoeder haar zorgzaamheid, van mijn vriendin haar luisterkunsten en zo kan ik nog een hele tijd doorgaan met vele mensen.

Je website, instagram, en andere media maar boven alles het leven kun je ook gebruiken als inspiratiebron en de ander bedanken voor zijn of haar inspiratie. Bedank elkaar, het maakt je vrij, blijf niet gevangen in jaloezie, (deze ligt zo op de loer) teveel bescheidenheid, vals ego of angst dat is te jammer. Bespreek het, deel dat, sta toe dat je er last van hebt en blijf zoeken naar je verlangen. We zijn te mooi allemaal samen.

Heb het leven lief 

Leef als een kind van de wind en van de liefde
en herken de open blik in de ogen van een vreemde.
Dans met de maan, sla je armen om de sterren.
Ga je dromen achterna op de maat van de seizoenen. 

Pluk elke vrucht die je aan de dag ziet hangen,
en herken de open lach om de lippen van een vreemde.
Vrij met de zon en verdrink in al zijn stralen.
En omarm zijn spiegelbeeld in de rimpelloze vijver. 

Huil als het moet want je stikt in al je tranen,
maar ontwapen je verdriet met dezelfde overgave.
Als waarmee je huilt, je kunt uit je as herrijzen.
Het geluk van het moment zet een streep door het verleden. 

Heb het leven lief als de stormwind gromt en als de lente komt.
en verberg je niet als de regen valt en als de donder knalt.
Zing het hoogste lied, vlieg in vogelvlucht door de blauwe lucht.
Heb het leven lief en wees niet bang. 

Heb het leven lief, met je ogen dicht of in het volle licht.
Hou van wie je ziet pak de liefde vast en verlies haar niet.
Heb het leven lief in de grijze nacht en als de morgen lacht.
Heb het leven lief en wees niet bang.
Wees maar niet bang, wees maar niet bang.

Liesbeth List, Heb het Leven Lief

Lieve kleur rijke groet Ebrina

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: