Interieur met glas in kleur!

         

Het nieuwe glas en lood is er, en wat een gepuzzel was dat! Soms kun je beter geen kleuradviezen geven 😉

Mijn man en ik hebben een gezamenlijke liefde voor rood, en ik hou van alle kleuren dus dat was best wel even moeilijk. Maar het resultaat is er! In het begin moesten we wel wennen aan het vele blauw maar hoe gek dat gaat met kleur,.. het went! Daarnaast moet het “een leven” krijgen in jouw huis.
We zijn er nu zeer content mee, want wat is het prachtig om te zien dat op elk tijdstip van de dag het licht veranderd en daarmee de ook de weerspiegeling in de kleuren van het glas.

Okergeel hebben we gekozen voor de warmte (betekenis kleur: fundament, stabiel, diep) en turkoois-blauw voor de koelte (betekenis kleur: leven, creativiteit en vernieuwing). En het rood staat uiteraard voor de liefde!

   

Nu kon ik het niet laten om de wandplank ook mee te nemen. (lichtletter, kwantum). Rode tulpen komen nog, deze maken het af.
De heldere buitenlucht van februari gaf me extra inspiratie door zijn frisse koelte. 

Ben benieuwd of we nog kunnen schaatsen volgende week

Welke kleuren vind jij mooi om in glas te verwerken? Want zo zal iedereen die samen een ontwerp maakt komen tot een eigen uniek ontwerp! Leuk om eens samen te doen? met of zonder concrete uitwerking. Het zal je verbazen wat je samen maakt!

 

Kleurrijke groet, Jes4Jes! 

 

 

 

 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: