Jes4Jes-bloeien tot een kostbaar sieraad

Jes4Jes! -bloeien tot een kostbaar sieraad-

De kleur van deze bloem is fuchsia/frambozenrood, ik had als kind al liefde voor deze kleur…helemaal toen ik ook nog eens schoentjes (met mooi uitgesneden gaatjes) in deze rozerode tint kreeg…blijven kijken en elk vies veegje er met spuug op je vingers weer vanaf vegen. En in de avond mochten ze dan op een stoeltje naast mijn bed. herkenbaar? :). Nu blijkt de kleur me ook nog eens goed te staan..Voilà!
Daarnaast ben ik dol op frambozen. Zou het de kleur zijn?.. of toch de herinnering dat ik ze samen met mijn moeder opat in de tuin. soezend en kletsend in het zonnetje op zo ‘n stretcherstoel met bloemen……..

Iedereen heeft een andere associatie met een bepaalde kleur, het kan zijn dat je aan sommige kleuren een grotere behoefte hebt dan aan andere, of dat je je er prettiger bij voelt.
Of de kleuren die je mooi vind je daadwerkelijk goed staan hangt af van de kleurtonen in je huid, haar en ogen.

Sanne Venhuizen heeft wat foto s gemaakt voor de website van Jes4Jes! Een jonge onderneemster met oog voor jou als persoon, fashion en detail. Je herkent haar foto ‘s aan het logo.
Deze foto met bloem is er één van. Prachtig weergegeven hoe mooi we kunnen bloeien…..kostbaar als we zijn! Meer foto ‘s die Sanne maakt zijn op haar website te vinden.  Sanne Venhuizen Fotografie .

Ebrina.SanneVenhuizen.Metlogo-6

Iedereen heeft prachtige innerlijke en uiterlijke kenmerken. In onze huid, haar en ogen zitten allerlei kleurschakeringen. Bij elk mens is dit weer een geheel ander palet. Om dit met kleuren in je kleding bij je gezicht te benadrukken geef je je eigen identiteit een bevestiging in wie ze is, en ontstaat er harmonie in je geheel eigen uitstraling.
Kleuren welke je wel mooi vind, maar je minder flatteren in je gezicht, kun je bijvoorbeeld als riem, tas of schoen dragen. Of in de inrichting van je huis laten terugkomen.

Bloem voor jou, Ebrina

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: