Vakantiekleuren


Kleur!
Wat kan vakantie een inspiratie met zich meebrengen! Ook op het gebied van kleur en combinaties. Hier wat beelden van West-Bretagne, waar ik een grote liefde voor heb.
Zelf ben ik weer geïnspireerd geraakt door deze natuur met zijn pure ruige en weelderige schoonheid die het zichzelf eigen maakt. Krachtige kleuren, zachte kleuren, rustig op elkaar afgestemde of in een hoog contrast. Bloemen, schelpen, vlinders. De zee met zijn rotsformaties. En de eindeloze uitkijken.
Balans……..
Ditzelfde zie ik voorbijkomen bij de vrouwen die ik een kleuradvies geef. Je wordt geboren en/of groeit verder in een bepaald kleurenpalet. Hoe mooi! En om dat extra te benadrukken is het zo fijn om kleuren te dragen welke daarmee harmoniëren.

Tijdens een kleuradvies kun je dit ontdekken. We kijken dan naar welke kleuren je technisch goed staan (bij je haar, huid, ogen) en welke kleuren je mooi vindt; je kleurstijl persoonlijkheid.
Sommige mensen zijn dol op de combinatie zwart-wit in hun outfit en anderen willen juist weer meerdere blauwen mixen. Dit past vaak bij het karakter.
Met je karakterkleuren en je technische kleuren kun je in je kledingstijl een mooie balans maken. Ik help je hierbij d.m.v. voorbeelden en je persoonlijke kleuren -ofwel stijlkaarten mee te geven. Innerlijk & uiterlijk; 1 geheel.

Jes4Jes!

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: