Kledingruil evenement in Zwolle

Kleuren scannen en Kleding ruilen!

 

Afgelopen zaterdag mocht ik op een kledingruil evenement in Zwolle (Buro Ruis & Das Nouveau, in het Vliegende Paard) wat kleurrijke tips en verkort kleuradvies geven. Wat een gezelligheid! En ja.. kledingruilen is ook nog eens enorm duurzaam,….. en helemaal duurzaam als je de juiste kleuren weet te vinden!

11084290_814759338617405_2242903090288332378_n

Lieve, leuke, mooie vrouwen tussen de 18 en 65 jaar kwamen langs voor advies.  Ieder met hun eigen stijl en kleur!
Wat vragen die voorbij kwamen:

-Kan ik beter goud of zilver dragen?
-Moet ik andere kleuren dragen dan toen ik jonger was?
-Kan ik blauw aan?
-Werk je met zomer of herfsttypes?
-Ik draag eigenlijk altijd zwarte kleding…is er een manier om wel zwart te dragen maar dan gecombineerd met iets anders wat me past?

10688388_815962611830411_2889004580922969210_o kleuradvies bij een jonge vrouw

 

Superleuk om met deze vragen te kunnen werken, en de persoon achter de vragen snel te leren verstaan.
Men ging tevreden weg met de tips of korte kleurenscan!……Helaas niet iedereen kunnen voorzien van kleuradvies omdat de tijd de tijd was…

Reactie van Hilde H. over de kleurenscan van Jes4Jes!

Ik heb 15 jaar geleden een kleurenanalyse gehad, verrassend te merken dat er bij het ouder worden toch weer een heel ander kleurenpalet ontstaat, een echte eyeopener!!

Ja, het kan dat je kleurenpalet, zoals bij Hilde verandert. Naarmate we ouder worden veranderen onze huid, haar en ogen. Nu worden we natuurlijk niet compleet anders, maar we worden wel grijzer, krijgen meer rimpels, en onze ogen krijgen een andere glans…..al deze veranderingen laten een waardige, wijze uitstraling zien. De natuurlijke schoonheid van het ouder worden.

Bij Hilde werden “Gedempt” en “Licht” aan haar kleuren toegevoegd. Het Gedempte stond haar supermooi!
(Dus de lichte & gepoederde kleuren). Koele en Warme kleuren kon zij beide dragen.
Ook haar vriendin kreeg een kleurenscan en stond goed met de koele lichtere kleuren. Zij had mooi zilverwit(grijs) haar, wat zo nog prachtiger werd! De tint in haar gezicht werd mooi roze.

 

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: