mooie momenten? jazeker

Mooie momenten? jazeker maak ik die mee! Bij elk kleuradvies wel!
Zoals vandaag; wanneer een klant met een blij & opgelucht gezicht zegt na de kleurenanalyse: 
“Kijk! nu snap ik waarom dit mijn lieveling-shirt is, mijn kleurkaart vanuit de analyse past gewoon precies bij dit shirt!! “


Wanneer ze haar koffer open doet met de meegenomen kleding moeten we erg lachen. 
Ze zegt: “ohhh ik zie het al hoor, ik heb geen vragen meer, hahah de inhoud van de koffer is mijn kleurkaartje! Maar.. lavendel & lila komen erbij en zwart gestreept gaat eruit”

Deze klant was zo blij met de bevestiging dat de rustige warme en koele kleuren haar mooi staan! Maar ook dat de warme kleuren langzaam aan aan het verdwijnen zijn in haar gezicht/haar. Er komt steeds meer koel bij door haar eigen grijze haarkleur. Dat is wennen, en adviseer ik haar om in de toekomst 20% warm te blijven dragen in bepaalde kledingstukken. Dit is tevens haar kleur-emotie.

Emotie en techniek mogen een balans vormen tot JIJ!

Mooie momenten…en ik ben geregeld benieuwd hoe sommige klanten er over 10 jaar uitzien met een bos vol zilveren lokken💕

Ebrina Haga-Valk

Ebrina is Getrouwd en samen met hun 4 kinderen wonen ze in Zwolle. Naast dat Ebrina Kleurconsulent is, werkte ze jaren binnen de jeugdhulpverlening. "Van kinds af aan ben ik creatief met textiel om dingen van te maken en te verfraaien. Elke stof, creatie of combinatie roept weer iets anders op. Ik ben gek op tweedehands & vintage. De vondsten, duurzaamheid en zoveelste leven van deze spullen vind ik superleuk!"

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInPinterest

Deel online: